Dewpre Paeonia Brightening Fluid

View cart “Reset The Skin 2% Actosome Retinol Serum Skin-restoring Serum” has been added to your cart.

Dewpre Paeonia Brightening Fluid

(2 customer reviews)

Fluid is an innovation of skincare product, combining the benefits of toner and emulsion .The 2-in-1 formula allows skin to absorb and retain moisture effectively, smooth skin that lasts through all the day.
✔️ Moisture Film
✔️ Watery Feeling

MORE DETAILS:

Fluid is an innovation of skincare product, combining the benefits of toner and emulsion .The 2-in-1 formula allows skin to absorb and retain moisture effectively, smooth skin that lasts through all the day.
✔️ Moisture Film
✔️ Watery Feeling

HOW TO USE:

SUITABLE FOR:
Semua jenis kulit

INGREDIENTS:
• Niacinamide: Improve uneven skin tone, soften fine lines and wrinkles, reduce dullness, and strengthen skin barrier.
• Glycerin: Minimize the water loss in your skin and help it hold on to moisture
• Paeonia Lactiflora Extract: As a brightening agent, has antioxidants to help protect against free radicals and soothing properties, radiant-looking skin

 

 

 

 

 

2 reviews for Dewpre Paeonia Brightening Fluid

5.0
Based on 2 reviews
5 star
100
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%

Customer Images

Image #1 from Fazirotul Firdaus
Image #2 from Fazirotul Firdaus
Image #3 from yosa irfiana
Image #4 from yosa irfiana
Image #1 from Fazirotul Firdaus

Fazirotul Firdaus

Produk Dewpre paling perfect yang aku coba. Kemasannya pump yang memudahkan banget pas mau pakai. Tekstur produknya cair, tapi meskipun cair, kelembapannya oke banget. Wanginya juga soft, aku suka. Dipakai sampai berlayer-layer pun gak terasa berat, masih nyaman banget. Engga ada minusnya deh ini produk.

Image #2 from Fazirotul Firdaus

Fazirotul Firdaus

Produk Dewpre paling perfect yang aku coba. Kemasannya pump yang memudahkan banget pas mau pakai. Tekstur produknya cair, tapi meskipun cair, kelembapannya oke banget. Wanginya juga soft, aku suka. Dipakai sampai berlayer-layer pun gak terasa berat, masih nyaman banget. Engga ada minusnya deh ini produk.

Image #3 from yosa irfiana

yosa irfiana

Dewpre Paeonia Brightening Fluid ini seperti namanya, memiliki tekstur yang middle, antara cair dan sedikit kental, tapi runny dan mudah meresap. Selain itu produk ini kan juga merupakan emulsion yang memang berfungsi untuk melembapkan kulit. Yang jelas, efeknya emang ringan, tapi lembapnya terasa banget!

Image #4 from yosa irfiana

yosa irfiana

Dewpre Paeonia Brightening Fluid ini seperti namanya, memiliki tekstur yang middle, antara cair dan sedikit kental, tapi runny dan mudah meresap. Selain itu produk ini kan juga merupakan emulsion yang memang berfungsi untuk melembapkan kulit. Yang jelas, efeknya emang ringan, tapi lembapnya terasa banget!

Image #1 from Fazirotul Firdaus
Image #2 from Fazirotul Firdaus
Image #3 from yosa irfiana
Image #4 from yosa irfiana
  1. 5 out of 5

    Produk Dewpre paling perfect yang aku coba. Kemasannya pump yang memudahkan banget pas mau pakai. Tekstur produknya cair, tapi meskipun cair, kelembapannya oke banget. Wanginya juga soft, aku suka. Dipakai sampai berlayer-layer pun gak terasa berat, masih nyaman banget. Engga ada minusnya deh ini produk.

    Fazirotul Firdaus
    Fazirotul Firdaus
  2. 5 out of 5

    Dewpre Paeonia Brightening Fluid ini seperti namanya, memiliki tekstur yang middle, antara cair dan sedikit kental, tapi runny dan mudah meresap. Selain itu produk ini kan juga merupakan emulsion yang memang berfungsi untuk melembapkan kulit. Yang jelas, efeknya emang ringan, tapi lembapnya terasa banget!

    yosa irfiana
    yosa irfiana
Add a review

Cancel

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Rekomendasi Tempat Hangout Instagrammable di Bandung Part 1 Makeup Kamu Waterproof, Smudgeproof, Transferproof? Waste For Change OOTD Hijab Serba Hitam Anti Bosan Haum Skincare Makeup Collab & Challenge