Dewpre Paeonia Brightening Fluid

Dewpre Paeonia Brightening Fluid

(2 customer reviews)

Fluid is an innovation of skincare product, combining the benefits of toner and emulsion .The 2-in-1 formula allows skin to absorb and retain moisture effectively, smooth skin that lasts through all the day.
✔️ Moisture Film
✔️ Watery Feeling

MORE DETAILS:

Fluid is an innovation of skincare product, combining the benefits of toner and emulsion .The 2-in-1 formula allows skin to absorb and retain moisture effectively, smooth skin that lasts through all the day.
✔️ Moisture Film
✔️ Watery Feeling

HOW TO USE:

SUITABLE FOR:
Semua jenis kulit

INGREDIENTS:
• Niacinamide: Improve uneven skin tone, soften fine lines and wrinkles, reduce dullness, and strengthen skin barrier.
• Glycerin: Minimize the water loss in your skin and help it hold on to moisture
• Paeonia Lactiflora Extract: As a brightening agent, has antioxidants to help protect against free radicals and soothing properties, radiant-looking skin

 

 

 

 

 

2 reviews for Dewpre Paeonia Brightening Fluid

  1. 5 out of 5

    Dewpre Paeonia Brightening Fluid ini seperti namanya, memiliki tekstur yang middle, antara cair dan sedikit kental, tapi runny dan mudah meresap. Selain itu produk ini kan juga merupakan emulsion yang memang berfungsi untuk melembapkan kulit. Yang jelas, efeknya emang ringan, tapi lembapnya terasa banget!

    yosa irfiana
    yosa irfiana
  2. 5 out of 5

    Produk Dewpre paling perfect yang aku coba. Kemasannya pump yang memudahkan banget pas mau pakai. Tekstur produknya cair, tapi meskipun cair, kelembapannya oke banget. Wanginya juga soft, aku suka. Dipakai sampai berlayer-layer pun gak terasa berat, masih nyaman banget. Engga ada minusnya deh ini produk.

    Fazirotul Firdaus
    Fazirotul Firdaus
Add a review
Rekomendasi Tempat Hangout Instagrammable di Bandung Part 1 Makeup Kamu Waterproof, Smudgeproof, Transferproof? Waste For Change OOTD Hijab Serba Hitam Anti Bosan Haum Skincare Makeup Collab & Challenge